Legetæppe til børn i kork eller vinyl – hvad er deres fordele?

KORK OG DETS EGENSKABER

INSPIOs korktæpper til børn er naturlige, miljøvenlige og fremstillet i Slovakiet. Materialet er importeret fra Spanien. Disse gulvtæpper til børn er et funktionelt tilbehør til alle børneværelser. Gulvtæpper af kork har en gode lyddæmpende egenskaber og er stødabsorberende i tilfælde af et fald – og de er med til at gøre børneværelset hyggeligt. De er velegnet til allergikere, fordi de ikke udgør et miljø for mider og ikke tiltrækker støv. Kork er et naturmateriale, der forhindrer dannelsen af skimmel og spredningen af bakterier.

Korkgulvtæppet er behageligt og varmt at røre ved. Børn bruger en stor del af deres tid på at lege på gulvet, og vi ønsker at tilbyde en sikker overflade af god kvalitet til deres leg. Oversiden af gulvtæppet er lavet af et korktekstil med struktur. Undersiden af lavet af gummikork. Begge sider har skridsikre egenskaber, som er noget, småbørnsforældre værdsætter. Kork har varmeisolerende egenskaber og egner sig også til rum med gulvvarme.

Gulvtæppet er meget nemt at vedligeholde – du kan støvsuge det eller rengøre det med vand. Det er let og derfor nemt at flytte rundt på.


VINYL OG DETS EGENSKABER

Vores legemåtter til børn af vinyl er fremstillet i Slovakiet. Materialet er fremstillet i Spanien. Legemåtterne er et æstetisk og funktionelt tilbehør til alle børneværelser. De har gode lyddæmpende og stødabsorberende egenskaber i tilfælde af et fald – og de er med til at gøre børneværelset hyggeligt. Legemåtterne er egnede til allergikere, fordi de ikke udgør et miljø for mider og ikke tiltrækker støv.

Vinyllegemåtten er meget behagelig at røre ved. Det egner sig også til rum med gulvvarme.

Legemåtten er meget nem at vedligeholde – det skal bare rengøres med vand. Det er let og derfor nemt at flytte rundt på.


HVILKE TYPER KORKTÆPPER TILBYDER VI?

1. TÆPPE TIL VED SIDEN AF SENGEN

Et asymmetrisk tæppe er perfekt til området ved siden af sengen. Den ene side af tæppet er lige, så du kan placere det helt op til sengen. På tæppet er der aftegnet et sted til hjemmesko, hvor dit barn kan stille sine inden sengetid. Gulvtæppet kan også bruges til at lege på. Du finder farverige illustrationer, veje, togskinner, forskellige årstider, et ludospil eller tal fra et til ti.

2. GULVTÆPPER MED VEJE OG SPIL

Kvadratisk, aflangt eller rundt. Gulvtæppet kan gøre personligt med barnets navn og er også egnet til mindre værelser. Dets farverige og unikke design skaber hygge på alle børneværelser. De mange veje og togskinner skaber plads til barnets fantasi. Barnet kommer hurtigt ind i en fantasiverden med bare et par biler, dyr og figurer. Du finder også et ludospil eller alfabetets bogstaver på det. Tæppet er varmeisolerende og derfor egnet til leg. Et gulvtæppe af kork er et innovativt og moderne tilbehør til ethvert børneværelse.

3. 220 X 140 CM STORT GULVTÆPPE, DER KAN KOMBINERES

Med dette type tæppe er der ingen grænser for din fantasi. Du kan vælge mellem forskellige tæpper og sammensætte dem til denne størrelse. Vores grafik skaber dem for dig. Dette fetæppe blev skabt ved at kombinere “kunstskøjteløberen” + det firkantede fetæppe :-) Der er uendelige muligheder, så du er meget velkommen til at skabe dit eget.

4. CORKLAND BY INSPIO

Det store korktæppe i størrelsen 220 × 140 cm, som er designet af en far til tre piger og tegnet af den ene datter. De fik opfyldt ønsket om et værelse, hvor de kunne lege med alle deres heste, dyr, Lego og anden legetøj.

SE ALLE VORES KORKTÆPPER

SE BILLEDGALLERIET MED KORKTÆPPER


HVILKE SLAGS LEGEMÅTTER I VINYL TILBYDER VI?

1. DYR

Disse legemåtter har en størrelse på 113 × 113 cm. Vi lavede en liste over dyr, som vores grafiker, Valentínka, tegnede og gjorde klar til vores hjemmeside. Det blev til 16 tæpper i alt: mintgrøn bamse, brun bamse, ræv, vaskebjørn, kanin, ugle, hjortekid, panda, næsehorn, koala, giraf, elefant, zebra, løve, abe, pingvin.

2. LEGEMÅTTER MED VEJE OG TOG

Størrelsen på disse legemåtter er også 113 × 113 cm. Vi har designet dem med forskellige dyr, farver, motiver og udtryk.

3. CORKLAND

Vi har produceret legemåtter med veje i størrelsen 115 × 118 cm. De er designet med forskellige dyr, farver, motiver og udtryk.

SE ALLE LEGEMÅTTER I VINYL


Del