Sporing af ordre


SÅDAN FUNGERER DET

At handle online bliver nemmere! Hos INSPIO er vi med dig hele vejen i alle trin af din ordre og giver dig besked, om dens aktuelle status. Du ved altid, om din ordre er blevet lavet, og om den er på vej til dig. Du kan holde dig opdateret, når du ønsker, på vores hjemmeside – du skal bare bruge det link, som du finder i vores e-mail med din ordrebekræftelse. You can find out at any time on our website – all you need is a link, which you can find in the e-mail right after creating the order.1. ORDREN ER BEKRÆFTET

Du modtager en ordrebekræftelse med alle oplysninger og et sporingslink på e-mail. Vi sender også en bekræftelsesbesked inden for 15 sekunder, efter at vi har oprettet ordren. Hvis du valgte at betale online med kort, og betalingen ikke er gået igennem, modtager du en besked med et link til at gentage betalingen inden for 7 minutter.

2. ORDREN ER I PRODUKTION

Vi laver tavlerne og afsender dem allerede dagen efter oprettelsen af ordren. Vi printer stickers dagen efter oprettelsen af ordren, men de skal hvile et stykke tid (flere oplysninger om stickers). Derefter tilskærer og afsender vi dine stickers. Typisk på trejde eller fjerde dag.

3. ORDREN PAKKES

Alt gøres klar og pakkes forsvarligt. Du vil modtage oplysninger i en e-mail om, at vi har klargjort din ordre til kureren.

4. ORDREN HAR FORLADT INSPIO

Kureren har afhentet din levering. Vi sender dig et pakkenummer, som vil fremgå i dine ordreoplysninger (du finder et link i alle e-mails fra os), og du kan altid spore din pakke i kurerens system.

5. ORDREN ER HOS DEN LOKALE KURER

Din pakke er der næsten! Din ordre er ankommet til lagret hos din lokale kurer og er klar til levering hos dig (typisk den følgende hverdag).

6. ORDREN ER UDE TIL LEVERING

Snart på dit dørtrin! Kureren har overtaget din pakke, der vil blive leveret i dag.

7. ORDREN ER LEVERET

Hurra, vi har leveret din ordre! :) Kvitteringen for pakken vil fremgå i dine ordreoplysninger.


Hvorfor vente? Begynd at handle i dag!


Personlig og romantisk gave
Genopklæbelige tekstilstickers til børn
Billeder