JUL: Ordrer bekræftet frem til 12/12/2022 vil blive lavet til jul. Tak for at bruge dette år hos os. Vi glæder os til at se dig i 2023.

Wallsticker – bamse med stjerner og navn

Wallsticker – bamse med stjerner og navn Wallsticker – bamse med stjerner og navn Wallsticker – bamse med stjerner og navn Wallsticker – bamse med stjerner og navn Wallsticker – bamse med stjerner og navn
Dette produkt er blevet købt af over 150 tilfredse kunder,
heraf 1 inden for den seneste uge.
På lager

408,00 kr.
Skriv det navn, du ønsker på stickeren i dette felt. Hvis du ikke ønsker et navn på stickeren, skal du skrive "INTET NAVN".Pakken indeholder en sticker på 80 × 90 cm + 18 stjerner på 12 × 12 cm og 33 stjerner på 5 × 5 cm
INSPIO-wallstickers
Vores wallstickers er fremstillet af et fast specialvinyl, der minder om tekstil og er behageligt at røre ved. De kan genbruges op til flere gange og kan vaskes af med vand.Disse kvalitetsstickers er udskrevet med miljøvenlige farver, som er sikre at bruge. De egner sig også til miljøer med små børn og er derfor ideelle i stuer og værelser og andre rum, hvor børn og teenagere opholder sig.


Fastgørelsen til væggen er nem, og der er ikke behov for klæbemiddel. Stickerne er nemme og hurtige at arbejde med. Hvis de hænger sammen, kan du blot fjerne dem igen.